Logitech C922 Pro İncelemesi

Dışarı çok çıkamadığımız bu günlerde birçok insan Twitch ve Youtube gibi platformlarda yeni kanallar açmak ve yeni içerikler oluşturmak istiyor. Bu platformlarda web kamera kullanmak şart değil ama içeriğin türüne ya da tercihlere göre kamera kullanılabiliyor. Ayrıyeten ülkemizin ve dünyamızın içinde bulunduğu şu durumda çoğu öğrenci evlerinden eğitime devam ediyor ve kameralara ihtiyaç duyabiliyor. İşte tüm bu sorunlara çözüm olabilecek Logitech’in C922 Pro adlı web kamerasını inceleyeceğiz.

Özelliklerine değinirsek kamera 29mm yükseklik, 95mm genişlik ve 24mm derinlik ölçülerine sahip. Cihaz 162 gram ağırlığında ve kutusu açıldığında kutunun içinden 1.5 metrelik bir kablo ile birlikte geliyor. Ayrıyeten bir tripod aparatı da kutunun çıkıyor. Kamera ile isterseniz 1080p çözünürlüğünde 30 FPS ya da 720p çözünürlüğünde 60 FPS çözünürlüğünde kayıt yapabiliyorsunuz.

78 derecelik bir görüş açısına sahip olan Logitech C922 Pro ile yeterli ışık altında bizlere güzel bir deneyim yaşatırken bir diğer yandan ışığın az olduğu ortamlarda da kendi bünyesinde bulunduğu ışıklar sayesinde bizlere güzel bir kalitede sunum yapabiliyor. Logitech C922 Pro bizlerin birçok isteğini karşılarken elbette kendisi kusursuz değil. Kamera kayıt esnasında normal olarak otomatik odaklanabiliyor.

Ancak kamera bazen küçük nesnelere odaklanamıyor. Youtube ve Twitch gibi platformlarda video kayıt yapacaksanız kameranın yazılımı olan Logitech Capture’ı indirmelisiniz. Bu sayede daha fazla kamera ile ilgili ayara ulaşabilir ve gönlünüzce ayarları değiştirebilirsiniz. Kamerayı genel olarak değerlendirecek olursak Logitech C922 Pro hem günlük kullanım hem de Twitch ve Youtube gibi platformlarda kullanılabilecek donanıma ve kaliteye sahip. Küçük nesnelere bazen odaklanamaması dışında gerçekten sizleri tatmin edebilcek bir ürün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir