Minecraft karakter özelliştirme beta ile geliyor

Mojang, Android, Xbox One ve Windows 10 için Minecraft Beta 1.13.0.15’i piyasaya sürdü. Geçtiğimiz beta sürümlerinde olduğu gibi, en son sürüm, oyunun normal sürümlerinde henüz bulunmayan yeni özellikler getiriyor, en dikkat çekici ekleme ise Minecraft Character Creator.

Bu araç ile oyuncular vücut şekillerini, uzuvlarını, yüz özelliklerini, ten rengini ve daha fazlasını ayarlayarak oyun avatarlarını kişiselleştirebilirler. Yeni Minecraft Karakter Oluşturucu, oyuncuların oyunda oynadıkları karakterin görünümünü değiştirmesini sağlar ve çeşitli video oyunlarında bulunan özellikler gibi aynı tür ayar seçeneklerini sunar. Oyuncular avatarlarındaki uzuvları değiştirebilir, ten rengini, gözlerini, ağzını, hem saç hem de saç rengini değiştirebilir, ayrıca vücut boyutunu ve şeklini de ayarlayabilirler.

Minecraft, Blok, Buz, Steve, Çalıştır, Yansıma

Karakteri yapan kişi, karaktere ücretsiz olarak uygulanabilecek 100’den fazla öğe ve Mojang’ın Minecraft’ın arkasındaki ekip tarafından yapıldığını söylediği ‘bir dizi özel aksesuar’ getirdi. 100’den fazla ücretsiz üründen farklı olarak, oyuncuların özel aksesuarlar için ödeme yapması gerekecek.

Oyuncular, Profil menüsünde bulunan Karakteri Düzenle> Klasik Kaplamalar sekmesi> Sahip Olundu> İçe Aktar> Yeni Cilt Seç ‘ayarını kullanarak geleneksel bir özel dış görünüm alma seçeneğine sahiptir. İçe aktarma mobil cihazlarda ve Windows 10’da kullanılabilir.

Şu anda yalnızca Minecraft Beta oyuncuları Karakter Oluşturucu’ya erişebilir. Bu oyun sürümü için beta bittikten sonra Mojang, Minecraft Earth ve diğer Bedrock platformları (Nintendo Switch, iOS, vb.) Özelliğini serbest bırakacak. Beta ayrıca oyun, performans, bloklar ve daha birçok konuda çok sayıda hata düzeltmesi getiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir