Google Nest Mini, akıllı hoparlör gelişmiş sesle yenilendi

Google Nest Mininin ses sistemi artık daha doğal ve güçlü, bas sesler iki kat daha yüksek sesle ve müzik reprodüksiyonunu geliştirmek için özel bir algoritma ile geliştirildi.

Ayrıca ses tanımayı geliştirmek için 3 mikrofonumuz var. Bu aynı zamanda ortam sesini de kontrol etmemize olanak tanır; örneğin, çok fazla arka plan gürültüsü varsa Google Asistan bize daha yüksek sesle cevap verecektir.

Donanımdaki diğer ilginç detaylar, elinizi yaklaştırdığınızda Nest Mini’nin LED’lerini açan ultrasonik yakınlık sensörü ve hoparlörü duvara monte etme imkanı sağlamaktadır.

Daha güçlü bir yerel işlemci de eklendi, artık Nest Mini verileri buluta göndermeden en yaygın Google Ana Komutlarına yanıt verebilir ve bu da beklemeyi azaltır.

Nest Mini’nin işlevleri değişmedi, müzik çalma, hatırlatıcılar, zamanlayıcılar, genel bilgiler, akıllı ev kontrolü … ve artık Google Duo kullanarak sesli aramalara izin veriyor.

Google Nest Mini, teknik özellikler

Ses: 360º hoparlör 40 mm + üçlü mikrofon.

İşlemci: Yerel sipariş işleme için 1 teraop güç.

Bağlantı: 3,5 mm bağlantı noktası olmadan WiFi 5 / ac ve Bluetooth 5.0.

Sensörler: ultrasonik yakınlık detektörü.

Ekstralar: duvar bağlantısı bulunmaktadır.

Renkler: açık gri, koyu gri, mavi ve kestane rengi.

Google Nest Mini, fiyat ve uygunluk

Yeni Google akıllı hoparlörü İspanya’da 59 avroluk bir fiyata satılmaya devam ediyor ve hem çevrimiçi hem de büyük mağazalarda fiziksel mağazalarla birlikte satın alınabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir