JBL’nin yeni kişiselleştirme seçeneği

Ses şirketi JBL, alıcıların satın aldıkları hoparlörün ızgarasına en sevdikleri görüntüyü yazdırmasını sağlayan yeni bir kişiselleştirme seçeneği sundu. Kişiselleştirilmiş sonuç çok gerçekçi. Aynı kişiselleştirme, metinler ve belirli tasarımlar için sınırlı olsa da kulaklıklar için de kullanılabilir olmaktadır. Ürünleri kişiselleştirmek, kendilerini benzersiz hissettirmek için harika bir yoldur, ancak bunu yapmak genellikle üçüncü taraf hizmetleri ve vinil kesimleri gerektirir. Yeni hoparlörlerinde veya kulaklıklarında biraz daha hızlı ve kalıcı bir şeyler isteyen alıcılar, JBL Flip 5, Live 650BTNC, Clip 3 ve Go 2’de bulunan doğrudan kişiselleştirme özelliğinden JBL’i alabilir.

Alıcılar, hoparlör ızgarasına basılmış bir resim, metin veya tasarıma sahip olmayı seçebilir; kulaklıklar biraz daha sınırlıdır, yalnızca bazı özel tasarımları ve metinleri destekler, ancak fotoğraf baskısı yapılmaz. Kişiselleştirme, yukarıda listelenen ürünler için doğrudan sipariş sayfasında gerçekleşir. Kullanıcılar sadece “Grille” üzerine tıklar ve kişiselleştirmek istedikleri üç tasarım seçeneğinden hangisini seçer.

Görüntüler doğrudan kullanıcının bilgisayarından yüklenebilir; metin; renk, ölçek, yazı tipi ve yatay / dikey yönlendirme gibi şeyler için özelleştirmeyi içerir. Şirket, bir kimsenin bu özelliği kullanabilmesinin bazı örneklerini sunar; örneğin, evcil hayvanının ürün üzerine bir resmini koymak gibi. Kişiselleştirilmiş bir ürün için nakliye 5 ila 7 gün sürer.

Bir ürünü kişiselleştirmenin ve tarzınıza uyduğundan emin olmanın eğlenceli bir yolu, ancak hoparlörlerin üzerine kendinizin veya başkalarının resimlerini koymanın olası bir dezavantajı var: daha düşük satış değeri. Bu sizin için bir sorun değilse, kişiselleştirme seçeneği şu anda ABD’deki müşterileri için JBL’nin web sitesinde yayınlanmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir