En iyi ücretsiz web sitesi oluşturucular 2019

Eskiden profesyonel tasarımcı ve kodlayıcıların etki alanı olan bir web sitesi oluşturma işi, ücretsiz web sitesi oluşturucu uygulamaları sayesinde, bugünlerde herkesin üstesinden gelebileceği bir şey.

Sorun şu ki, hangisini seçeceğimizi bilmenin zor olabileceği gibi dikkat çekmek için yarışan çok sayıda web sitesi oluşturma uygulaması ve hizmeti var.

Çevrimdışı yazılım ve çevrimiçi araçların bir karışımı da dahil olmak üzere mevcut en iyi ücretsiz web sitesi oluşturucularını sizler için harmanladık.

1. Wix

Gerçekten güçlü bir web sitesi oluşturucu

+  Kullanıcı dostu ADI editörü

+  Uzmanlar her şeyi istediği gibi ayarlayabilir

+  Güçlü ve iyi özellikli

wix ile ilgili görsel sonucu

Wix, ücretsiz büyük bir web sitesi kurucusu ve elinizi cebinize koymanıza gerek kalmadan bu hizmeti kullanabilmenizi sağlar. Ayrıca, sektördeki en etkileyici web sitesi editörlerinden birinden yararlanırsınız.

Bu editör, her şeyi gerçekten basit ve kullanıcı dostu tutmak için çok basit bir arayüze sahip olan ADI (Yapay Tasarım Zekası) modunda çalıştırılabilir. Bu, yeni başlayanlar için harika bir özellik, çünkü uzaktan çok uğraşmadan bile temel bir site oluşturabilirsiniz (bir dizi şablon da oluşturucuya dahil).

Web sitelerinin tasarımında ince ayar yapmakla daha fazla ilgilenmek isteyenler, güçlü bir işlevselliğe ve tam anlamıyla istediğiniz gibi görünmesini sağlamak için güçlü işlevsellik sunan tam Wix editörüne adım atabilirler. Sayfa öğelerinin görsel önizlemeleri, bir web sayfasının belirli bir bölümü için ihtiyacınız olanı seçmeyi de kolaylaştırıyor.

2. Weebly

Kullanıcı dostu ve WYSIWYG editörü ile bir web sitesi oluşturabilirsiniz

Güçlü ücretsiz çözüm

Acemiler için otomatik web sitesi oluşturma hizmeti

Tonlarca şık şablona sahip

weebly ile ilgili görsel sonucu

Weebly size web sitenizi kurmanız için iki yol sunar. Her ikisi de çevrimiçi ve ikisi de mümkün olduğunca çabuk ve acısızdır.

En basit seçenek, sizin için otomatik olarak bir site oluşturmadan önce sizi bir dizi soru boyunca yönlendirecek olan temel editör oluşturucuyu kullanmaktır. Özelleştirme kapsamı var, ancak buradaki odak noktalarından biri, web sitesi tasarlamaktan korkan herkes için gerçekten hızlı sonuçlar doğurmak.

Standart Editör’ü kullanmaya karar verirseniz daha pratik bir yaklaşım kullanılabilir. Gerçekten de yüzlerce şık şablon arasından seçim yapabilirsiniz – ve evet, gerçekten etkileyiciler – güzel bir WYSIWYG editörü kullanarak ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilir ve gereksinimlerinize uyarlayabilirsiniz.

3. WordPress

Statik siteler, portföyler, çevrimiçi mağazalar ve bloglar için ideal

Kullanımı kolay çevrimiçi editör

Bir sürü bedava tema

wordpress ile ilgili görsel sonucu

Hafif bir karışıklığa neden olan, WordPress’in iki farklı sürümü var. Daha karmaşık olan wordpress.org adresinden indirilebilir ve kendi web alanınıza yüklemeniz ve otomatik çevrimiçi yükleyiciyi kullanarak kurmanız gerekir. Daha sonra şablonları kişiselleştirebilir ve siteyi kendiniz yapmak için eklentiler kullanabilirsiniz. Düzenlemeyle uğraşmanın zorluğunu istemeyen insanlar için daha basit bir seçenek var.

Diğer WordPress sürümü, wordpress.com’da kendi sitenizi oluşturmanıza olanak sağlar. Bir blog veya fotoğraf sitesinden, tam teşekküllü bir çevrimiçi mağazaya kadar her şeyi oluşturabilirsiniz ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda şablon vardır. Ek olarak, Mailchimp kullanıcıları, posta listenizi diğer şeylerin yanında artırabilecek bir Mailchimp bloğu ekleme avantajına da sahiptir.

4. Incomedia WebSite X5

Ücretsiz sürümü olan bir masaüstü web sitesi oluşturucusu

Basit sürükle ve bırak kullanıcı arayüzü

Esnek düzenleme yetenekleri

Ücretsiz sürüm

Incomedia WebSite X5 ile ilgili görsel sonucu

Incomedia WebSite X5, Nisan 2019’da yeni şablonlar, güncellenmiş bir arayüz, yeni ücretli sürümler ve daha fazlasıyla elden geçirildi. Unutulmaması gereken en önemli şey, hizmetin artık herkes için ücretsiz bir sürümünün mevcut olmasıdır. Evo ve Pro olmak üzere iki ücretli sürümü var; sırasıyla 79,99 dolar ve 229 dolar. Bu bir kerelik bir alımdır ve doğal olarak, her iki sürüm de ücretsiz olana kıyasla ek ve geliştirilmiş özelliklerle birlikte gelir. Ayrıca, deneyebileceğiniz her iki ücretli sürümün de bir demo sürümü var.

WordPress ve Wix’ten farklı olarak, WebSite X5 bir masaüstü web sitesi kurucusudur; bu, sitenizde çevrimdışı çalışabilir ve web sitenizi tam istediğiniz gibi görünmesini sağlamak için daha fazla özgürlüğe sahip olur.

5. CoffeeCup Free HTML Editor

Kodlaması için ideal ve zaman kazandıran ekstralar ile dolu

Etkileyici şablon yelpazesi

Etiket ve kod önerileri gibi akıllı özellikler

CoffeeCup Free HTML Editor ile ilgili görsel sonucu

CoffeeCup Free HTML Editor, CMS kullanmayan (içerik yönetim sistemi) bir web geliştirme programlarından biridir. Bölünmüş ekran kod / önizleme görünümleriyle yaptığınız değişikliklerin etkisini hemen görebilirsiniz.

Hızlı bir şekilde başlamanıza yardımcı olmak için programa dahil edilmiş bir dizi şablon var ve yazarken etiket ve kod önerileri gibi çok güzel özellikler de var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir